8 Ekim 2019 - Salı
DUYURULAR
Anasayfa » HABERLER » MAGAZİN & MODA

MAGAZİN & MODA

LESHOW, İSTANBUL’DA DERİ VE MODA RÜZGARI ESTİRECEK!

LESHOW_AF

LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında ilk kez İstanbul’da kapılarını açıyor. 24 Ocak akşamı görkemli bir galayla 2019’un deri trendlerinin görücüye çıkacağı fuarın defile sunuculuğunu Jülide Ateş, koreografisini Asil Çağıl yaparken podyumunda Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Sema Şimşek gibi birçok özel isim yer alacak. 21 yıldır Moskova’da düzenlenen, deri sektörünün en önemli ... Devamını Oku »

“Kumaş Tasarım Yarışması” Ödülleri Sahiplerini Buldu

ithib

Tekstil sektöründe tasarım, inovasyon ve katma değerli ürün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenen “13. Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu. İSTANBUL (AA) – Tekstil sektöründe tasarım, inovasyon ve katma değerli ürün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenen “13. Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) desteği ile ... Devamını Oku »

Orhan Baba’dan Yıllar Sonra Canlı Performans

G3

Gezegen lakabıyla tanınan Radyocu Mehmet Akbay ile eşi Didem Akbay, 1. evlilik yıldönümlerini Etiler Le Meriden Otel’de pek çok ünlü ismin katıldığı özel bir davetle kutladı. Deniz Seki, Ümit Besen, Demet Akalın, Emre Aydın, Funda Arar, Işın Karaca, Kubat, Seren Serengil, Gülben Ergen, İpek Açar ve daha çok sayıda ünlünün katıldığı geceye, sazıyla sahneye çıkan Orhan Gencebay damga vurdu. Mehmet-Didem ... Devamını Oku »

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI SONUÇLANDI

Koza9

Mehmet Emiroğlu, Başak Koç ve Nazlıcan Karahan’ın ilk üçe girdiği 16 Mayıs Salı akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşen göz kamaştıran final gecesinde Bade İşcil, Sinem Güven, Gökhan Zan, Şebnem Schaefer, Wilma Elles, Burcu Özberk, Merve Çağıran, Utku Ateş ve Bulut Özdemiroğlu gibi ünlü isimlerin yanı sıra Gülşen’de sahnede geceye katılan davetlilere keyifli bir akşam yaşattı.  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB)tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın ... Devamını Oku »

Yeşilçam Sanatçıları Nanna Club’ta Doyasıya Eğlendi

Nana11

Yeşilçamın ünlü oyuncuları Nuri ALÇO, Bahar ÖZTAN, Engin ÇAĞLAR, Tuğrul METEER, Teoman AYIK, Merih FIRAT; yapımcı ve sanat koordinatörü Erol KOÇAN’ın Organize ettiği YEŞİLÇAM GECELERİ buluşması, bu kez de BVS GROUP’a ait  NANNA RESTAURANT‘da gerçekleşti. Soner ARICA’nın  sahne aldığı gecede eğlenenen sanatçılar konukların büyük ilgisiyle karşılaştılar. Arıca’nın Yeşilçam oyuncularını tek tek anons etmesiyle oyuncular bütün konukları selamladılar. Soner Arıca parçalarıyla ... Devamını Oku »

Porno İzle